Ik zal mij even voorstellen;
Mijn naam is Wendie Heijmer-Arendse en ik ben 47 jaar. Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest als tandartsassistente in de orthodontie heb ik in 2009 het roer omgegooid en mij laten omscholen tot Medisch pedicure met als doel een eigen salon op te starten. Deze heb ik gerealiseerd in 2011 aan de Walcherenstraat in Duiven. In augustus 2016 heb ik mijn gekoesterde droom uit kunnen laten komen door het openen van een nieuwe salon, op de begane grond aan de Winston 8 in Duiven,  waar ik erg trots op ben! De omgang en de vertrouwensband die ik opbouw met verschillende cliënten in combinatie met het wegnemen (verminderen) van diverse voetklachten en het verzorgen van voeten spreekt mij erg aan en maakt mijn werk afwisselend en boeiend.
U bent bij mij aan het juiste adres voor professionele voetzorg en een deskundig advies waarbij persoonlijke aandacht en hygiëne voorop staan. Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid en kan naast “gezonde” voeten ook risicovoeten behandelen, waaronder de Diabetische, Reumatische, Spastische en Oudere voet. Naast mijn eigen salon heb ik een paar jaar geleden ook parttime gewerkt in een pedicure salon in een verzorgingstehuis en hierbij veel ervaring opgedaan met het behandelen van bejaarden (met dementie) en mensen met een beperking, een erg leerzame fase.
Mijn nieuwe salon aan huis bevindt zich op de begane grond en is uitgerust met moderne apparatuur en een comfortabele behandelstoel. (behandelen van cliënten in een rolstoel is ook mogelijk). De behandeling wordt o.a. uitgevoerd met behulp van een moderne nattechniek freesmotor wat zorgt voor een aangename voetbehandeling.
Ik verwelkom u graag in mijn salon!